Verzending & Retourneren

 

Verzending & Retourneren

Bezorgkosten
Wanneer u een bestelling plaatst, betaalt u de volgende bezorgkosten *.

De verzendkosten bedragen € 5,95.
Bij bestellingen vanaf € 50,00 is verzending gratis*.

* Bij pakketten met afwijkende formaten en/of gewichten zijn wij genoodzaakt een toeslag te berekenen. Deze toeslag is per artikel verschillend en wordt u bij het afrekenen getoond. Het gaat hier om artikelen die of om het gewicht of om de grootte niet met PostNL verzonden kunnen worden.

Levertermijn
Als u voor 14:00 uur ‘s middags een bestelling plaatst wordt de order dezelfde dag nog verzonden. Wanneer u na 14:00 uur een bestelling plaatst, wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden. Als u bijvoorbeeld op vrijdag om 22:00 uur bestelt, wordt uw bestelling de maandag daaropvolgend verzonden. Wanneer uw order is goedgekeurd, wordt de bestelling afgerond en binnen 2 werkdagen afgeleverd. Indien u niet aanwezig bent kunnen de bestelde producten bij de buren worden afgeleverd, of worden opgehaald bij een PostNL postkantoor/servicepunt.

Kidsdump is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. De extra kosten van de nalevering worden door Kidsdump gedragen.

Bezorgdienst
De artikelen die u heeft besteld, worden in de meeste gevallen met PostNL bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

PostNL
Indien u niet thuis bent zal PostNL het pakketje bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de postbode bij de buren ook niemand aantreffen, dan zal hij ook een 2e keer proberen het pakket bij u af te leveren. Mocht de levering dan nog niet lukken, dan wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde afhaalkantoor afgegeven en ontvangt u hierover een kaartje in de brievenbus. Daar kunt u de bestelling nog tot 21 dagen na ontvangst van dit briefje afhalen. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pakketje, kunt u de Klantenservice van PostNL bellen op telefoonnummer: 0900-0570.

RETOUR ZENDEN

Een kapot product ontvangen?
Wanneer u een kapot product heeft ontvangen, wordt deze door Kidsdump kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product. U biedt ons het defecte product aan in de originele verpakking.

Een verkeerd product ontvangen?
Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door Kidsdump kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product, onder voorwaarde dat de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking zit en onaangetast is.

  • Verkeerd geleverde producten en defecten dienen binnen 5 dagen na levering bij ons via het contact formulier gemeld worden onder vermelding van:
  • Klantnummer
  • Factuurnummer
  • Artikelcode
  • Aantal artikelen
  • Omschrijving van het gebrek

Via het postkantoor
Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. Kidsdump neemt geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt. Postkantooradressen vindt u hier.

Retourtermijn
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u gebruikmaken van het retourformulier wat u kunt downloaden op onze website. U heeft 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

 

RETOURFORMULIER

Zijn je artikelen niet naar verwachting?
Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem. Omdat wij onze service en producten constant aan het verbeteren zijn, willen wij iedereen vriendelijk verzoeken dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.

RETOURADRES

Kidsdump.nl
Celciuslaan 4
5251 ZB Vlijmen
Nederland

  • GEGEVENS RETOUR PRODUCTEN

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.